за печатење ѕиден шаблон за бесплатен вертикално Месечно планер календар Мај (Мај) 2024

Поставки за календар

Прв ден во неделата

Печатете, уредувајте, цртајте NEW

Преземи PDF

Преземи PNG

PNG

Слични календари

Месечен календар за бесплатен празен печатење

Ви благодариме што го избравте нашиот организатор на календарот за печатење:

 • црно -бел месечен планер со полиња за белешки и белешки;
 • постои претходен и следниот месец за тековниот месец;
 • печатете секој месец одделно и комбинирајте ги на wallид во квартален планер, 3 месечен календар или дури и година;
 • хоризонтален и вертикален формат (ориентација на пејзаж и портрет документ);
 • секој месец на посебна страница;
 • шаблонот за планер може да се користи за месечен распоред со белешки;
 • датум месечно во форма на табела за секој месец со ќелии за пополнување;
 • мрежа со големи празни ќелии по месец;
 • планирањето е лесно да се печати од PDF документ или да се зачува слика со висок квалитет во датотека PNG за понатамошна обработка во графичкиот уредник PhotoShop;
 • големина на лист Писмо, правно, А5, А4, А3 или А2.

Како да печатите план со белешки или да преземате датотека

Одете на страната на календарот со прозорци за саканиот месец.

 • изберете ја големината на хартијата месечно со кликнување на саканото копче;
 • за неколку секунди распоредувачот ќе се отвори во нов прозорец;
 • печатете од прелистувачот со притискање на копчето слично на печатачот или Ctrl + P;
 • Зачувајте го месечното како PDF со притискање на Ctrl + S