Организирајте ја вашата седмица со празен неделен календар и шаблони за планер за печатење

Закажувајте месечни задачи по седмици. Дистрибуирајте ги точно во планирањето по ден и час. Со опции за A4, A3, A2, A1, A0 Letter или Legal големини на хартија достапни во PDF или PNG формат – лесно е да се најде распоред кој најдобро одговара за вашите потреби. Плус - благодарение на неговите дигитални способности - овој календар може да се постави на електронските организатори за корисниците секогаш да ги имаат при рака своите распореди каде и да одат!

Но, што нè издвојува од другите планери таму? Ние нудиме шаблони на различни јазици, што значи дека не само што организацијата ќе стане полесна, туку и јазичните бариери нема да запрат никого! Пробајте го нашиот неделен планер со датум за печатење денес!