Дневен планер за датуми за печатење

Ви благодариме што го избравте нашиот дневник:

  • месечно за секој ден со полиња за белешки и белешки;
  • хоризонтален и вертикален формат (ориентација на пејзаж и портрет документ);
  • секој ден на посебна страница;
  • печатете секој ден на посебен лист и комбинирајте заедно;
  • шаблонот за планер може да се користи за месечен распоред со белешки;
  • лесно се печати од PDF документ;
  • може да се испечатат само потребните месеци;
  • големина на хартија Писмо, А4 или А3.

Варијанти на користење дневник

Шаблон со датум PDF е погоден за дигитални планови GoodNotes, Notability, ReMarkable, OneNote, Noteshelf и ZoomNotes. Погоден како планер за десктоп и wallидови, следење на посетеност, календар кој се менува, планер за смени, распоред на вработени, список на семејни обврски, управување со задачи и состаноци, временски лист, распоред за работа, за употреба дома или на работа, во личниот живот или во бизнисот.