Подобрете го вашиот распоред со нашиот бесплатен месечен календар и планер за печатење

Со задоволство ви ги нудиме нашите календари за печатење кои ќе ви помогнат да го организирате вашиот живот на поефикасен начин:

  • Печатете го секој месец одделно и комбинирајте ги во квартален планер, 3-месечен календар или дури и годишен.
  • Изберете помеѓу хоризонтални и вертикални формати (ориентација на пејзаж и портрет на документот).
  • Уживајте во едноставноста на црно-белите месечни планери со полиња за белешки.
  • Лесно отпечатете календар од PDF документи или зачувајте висококвалитетни PNG-датотеки за понатамошна обработка со помош на Photoshop или друг софтвер за графички уредувач.

Нашиот шаблон може да се користи како планер за распоред со простор наменет специјално за преземање важни белешки на одредени датуми. Секој датиран месец е претставен во табели кои им овозможуваат на корисниците да пополнат ќелии според нивните потреби. Форматот на мрежата содржи големи празни ќелии по месеци што го олеснува читањето на прв поглед на она што следува следно без да има премногу неред на која било страница! Секој лист вклучува претходни и претстојни месеци, така што секогаш имате контекст кога планирате однапред! Може да изберете различни големини како Letter, Legal, A5, A4, A3 или A2 во зависност од вашата желба.