Планери и календари со датум

Ви благодариме што ги избравте нашите календари и планери за да го организирате вашиот живот! Ние не стоиме и се обидуваме да воведеме уште малку ред во овој свет:

  • месечни календари и планери за секој ден, недела, месец и година со полиња за записи и белешки;
  • печатете ги само потребните месеци;
  • хоризонтален и вертикален формат (ориентација на пејзаж и портрет документ);
  • календарите се лесни за зачувување како PDF документ или печатење;
  • големини на хартија Писмо, А4 или А3.

Користете случаи

Шаблон со датум PDF е погоден за дигитални планови GoodNotes, Notability, ReMarkable, OneNote, Noteshelf и ZoomNotes. Погоден за состаноци и настани како календар на kид, wallиден календар, училишен календар за учебна година, планер за одмор и одмор, планер за патувања, корпоративен календар, канцелариски планер, календар на колеџ, универзитетски планер, календар за одмор, планер за одмор, следење на посетеност, календар за смени, планер за смени, распоред на вработени, список на семејни обврски, управување со задачи и состаноци, временски лист, следење на отсуствата на вработените, планер на семинари, симпозиуми, конференции и настани, распоред на работа, планирање свадба, за употреба дома или на работа, во личен живот или во деловни ситуации и за многу повеќе.

Сите датотеки се бесплатни, можете да ги користите за која било цел и да ги поставите на вашата страница. Ние навистина би ценеле споменување или врска до 7calendar.com!