Месечно - Јуни 2022

 за печатење ѕиден шаблон за бесплатен вертикално Месечно планер календар Јуни (Јун) 2022

Поставки за календар

Прв ден во неделата

Печати

Преземи PDF

Преземи PNG

PNG

Месечен календар за бесплатен празен печатење

Ви благодариме што го избравте нашиот организатор на календарот за печатење:

 • планирањето е лесно да се печати од PDF документ или да се зачува слика со висок квалитет во датотека PNG за понатамошна обработка во графичкиот уредник PhotoShop;
 • хоризонтален и вертикален формат (ориентација на пејзаж и портрет документ);
 • мрежа со големи празни ќелии по месец;
 • шаблонот за планер може да се користи за месечен распоред со белешки;
 • датум месечно во форма на табела за секој месец со ќелии за пополнување;
 • печатете секој месец одделно и комбинирајте ги на wallид во квартален планер, 3 месечен календар или дури и година;
 • секој месец на посебна страница;
 • црно -бел месечен планер со полиња за белешки и белешки;
 • постои претходен и следниот месец за тековниот месец;
 • големина на лист Писмо, правно, А5, А4, А3 или А2.

Како да печатите план со белешки или да преземате датотека

Одете на страната на календарот со прозорци за саканиот месец.

 • изберете ја големината на хартијата месечно со кликнување на саканото копче;
 • за неколку секунди распоредувачот ќе се отвори во нов прозорец;
 • печатете од прелистувачот со притискање на копчето слично на печатачот или Ctrl + P;
 • Зачувајте го месечното како PDF со притискање на Ctrl + S