Дневно - Август 2022

 за печатење ѕиден шаблон за бесплатен хоризонтална Дневно планер календар Август (Авг) 2022

Поставки за календар

Временски систем

Печати

Преземи PDF

Дневен планер за датуми за печатење

Ви благодариме што го избравте нашиот дневник:

  • хоризонтален и вертикален формат (ориентација на пејзаж и портрет документ);
  • месечно за секој ден со полиња за белешки и белешки;
  • лесно се печати од PDF документ;
  • секој ден на посебна страница;
  • печатете секој ден на посебен лист и комбинирајте заедно;
  • може да се испечатат само потребните месеци;
  • шаблонот за планер може да се користи за месечен распоред со белешки;
  • големина на хартија Писмо, А4 или А3.

Варијанти на користење дневник

Шаблон со датум PDF е погоден за дигитални планови GoodNotes, Notability, ReMarkable, OneNote, Noteshelf и ZoomNotes. Погоден како планер за десктоп и wallидови, следење на посетеност, календар кој се менува, планер за смени, распоред на вработени, список на семејни обврски, управување со задачи и состаноци, временски лист, распоред за работа, за употреба дома или на работа, во личниот живот или во бизнисот.