за печатење ѕиден шаблон за бесплатен хоризонтална Месечно планер календар Јули (Јул) 2025

Печатете, уредувајте, цртајте NEW

Преземи PDF

Преземи PNG

PNG

Слични календари

Месечен календар за бесплатен празен печатење

Ви благодариме што го избравте нашиот организатор на календарот за печатење:

 • печатете секој месец одделно и комбинирајте ги на wallид во квартален планер, 3 месечен календар или дури и година;
 • планирањето е лесно да се печати од PDF документ или да се зачува слика со висок квалитет во датотека PNG за понатамошна обработка во графичкиот уредник PhotoShop;
 • хоризонтален и вертикален формат (ориентација на пејзаж и портрет документ);
 • постои претходен и следниот месец за тековниот месец;
 • мрежа со големи празни ќелии по месец;
 • црно -бел месечен планер со полиња за белешки и белешки;
 • датум месечно во форма на табела за секој месец со ќелии за пополнување;
 • секој месец на посебна страница;
 • шаблонот за планер може да се користи за месечен распоред со белешки;
 • големина на лист Писмо, правно, А5, А4, А3 или А2.

Како да печатите план со белешки или да преземате датотека

Одете на страната на календарот со прозорци за саканиот месец.

 • изберете ја големината на хартијата месечно со кликнување на саканото копче;
 • за неколку секунди распоредувачот ќе се отвори во нов прозорец;
 • печатете од прелистувачот со притискање на копчето слично на печатачот или Ctrl + P;
 • Зачувајте го месечното како PDF со притискање на Ctrl + S