i printueshëm muri shabllon falashorizontale mujore planifikues kalendar Dhjetor (Dhjet) 2022

Cilësimet e kalendarit

Dita e parë e javës

Printoni, modifikoni, vizatoni NEW

Ruaj dosjen PDF

Ruaj dosjen PNG

PNG

Kalendarë të ngjashëm

Kalendari planifikues mujor i printueshëm pa zbrazëti

Faleminderit që zgjodhët organizatorin tonë të kalendarit të printueshëm:

 • çdo muaj në një faqe të veçantë;
 • rrjet me qeliza të mëdha boshe sipas muajit;
 • printoni çdo muaj veç e veç dhe kombinojini ato në mur në një planifikues tremujor, kalendar 3 mujor apo edhe një vit;
 • një datë monthly në formën e një tabele për çdo muaj me qeliza për t'u mbushur;
 • planifikimi është i lehtë për tu printuar nga një dokument PDF ose për të ruajtur një fotografi me cilësi të lartë në një skedar PNG për përpunim të mëtejshëm në redaktorin grafik PhotoShop;
 • modeli i planifikuesit mund të përdoret për një program mujor me shënime;
 • ekziston një muaj i mëparshëm dhe i ardhshëm për muajin aktual;
 • planifikues mujor bardh e zi me fusha për shënime dhe shënime;
 • format horizontal dhe vertikal (orientimi i dokumentit peizazh dhe portret);
 • madhësia e fletës Letër, Legal, A5, A4, A3 ose A2.

Si të printoni një planifikim me shënime ose të shkarkoni një skedar

Shko te faqja e kalendarit me dritare për muajin e dëshiruar.

 • zgjidhni madhësinë e letrës së muajit duke klikuar në butonin e dëshiruar;
 • në pak sekonda planifikuesi do të hapet në një dritare të re;
 • printoni nga shfletuesi juaj duke shtypur butonin e ngjashëm me printerin ose Ctrl + P;
 • Ruajeni mujorin si PDF duke shtypur Ctrl + S