Rinovoni orarin tuaj me kalendarin dhe planifikuesin tonë mujor falas të printueshëm

Kemi kënaqësinë t'ju ofrojmë kalendarët tanë të printueshëm që do t'ju ndihmojnë të organizoni jetën tuaj në një mënyrë më efikase:

  • Printoni çdo muaj veç e veç dhe kombinojini ato në një planifikues tremujor, kalendar 3-mujor apo edhe një vjetor.
  • Zgjidhni midis formateve horizontale dhe vertikale (orientimi i dokumentit peizazh dhe portret).
  • Shijoni thjeshtësinë e planifikuesve mujor bardh e zi që paraqesin fusha për shënime.
  • Printoni me lehtësi kalendarin nga dokumentet PDF ose ruani skedarë PNG me cilësi të lartë për përpunim të mëtejshëm duke përdorur Photoshop ose softuer të tjerë redaktues grafik.

Modeli ynë mund të përdoret si një planifikues orari me hapësirë të caktuar posaçërisht për marrjen e shënimeve të rëndësishme në data specifike. Çdo muaj me datë paraqitet brenda tabelave të cilat i lejojnë përdoruesit të mbushin qelizat sipas nevojave të tyre. Formati i rrjetës përmban qeliza të mëdha boshe sipas muajve duke e bërë të lehtë leximin me një shikim të asaj që do të vijë më pas pa pasur shumë rrëmujë në çdo faqe të caktuar! Çdo fletë përfshin muajt e mëparshëm dhe të ardhshëm, në mënyrë që të keni gjithmonë kontekst kur planifikoni përpara! Ju mund të zgjidhni madhësi të ndryshme si Letter, Legal, A5, A4, A3 ose A2 në varësi të preferencës tuaj.