i printueshëm muri shabllon falasvertikale javore planifikues kalendar Shtator (Sht) 2021

Cilësimet e kalendarit

Dita e parë e javës

Formati i kohës

Shtyp

Ruaj dosjen PDF

Planifikuesi javor i datuar për printim

Programoni detyrat mujore sipas javës. Shpërndajini ato me saktësi në planifikim sipas ditës dhe orës. Zgjidhni madhësinë e duhur të letrës për planifikuesin tuaj javor: A4, A3, A2, A1, A0, Letter ose Legal. Shtypni në formatin PDF ose PNG. Mund të ngarkoni PDF në organizuesin elektronik dhe gjithmonë mbaje me vete. Faqja jonë përmban organizatorë në gjuhë të ndryshme.