i printueshëm muri shabllon falashorizontale Vjetore kalendar Shtator (Sht) 2022

Cilësimet e kalendarit

Dita e parë e javës

Shtyp

Ruaj dosjen PDF

Ruaj dosjen PNG

PNG

Kalendarë dhe planifikues vjetorë për printim nga 2022 deri në 1, 2 dhe 4 vjet

Ka kaluar koha kur ju duhej të dilnit dhe të blinit një kalendar nga dyqani juaj lokal ose të kaloni kohë në internet duke kërkuar një shabllon që i përshtatet nevojave tuaja. Tani, ju mund të shkarkoni kalendarët dhe planifikuesit 2022 plotësisht pa pagesë në formatet pdf dhe png, të cilat mund të printohen lehtësisht në formatet Letter, Legal, A0, A1, A2, A3, A4, A5, A6 dhe A7.

Gjeni shabllonin e kalendarit të printueshëm që i përshtatet saktësisht nevojave tuaja. Pavarësisht nëse është një kalendar për një vit, dy apo edhe katër vjet, ekziston një opsion i përshtatshëm për ju!