Renova la teva agenda amb el nostre calendari i planificador mensuals imprimibles gratuïts

Ens complau oferir-vos els nostres calendaris imprimibles que us ajudaran a organitzar la vostra vida d'una manera més eficient:

  • Imprimiu cada mes per separat i combineu-los en un planificador trimestral, un calendari de 3 mesos o fins i tot un anual.
  • Trieu entre els formats horitzontal i vertical (orientació del document horitzontal i vertical).
  • Gaudeix de la senzillesa dels planificadors mensuals en blanc i negre amb camps per a notes.
  • Imprimiu fàcilment el calendari des de documents PDF o deseu fitxers PNG d'alta qualitat per processar-los posteriorment amb Photoshop o un altre programari d'editor gràfic.

La nostra plantilla es pot utilitzar com a planificador d'horaris amb espai assignat específicament per anotar notes importants en dates específiques. Cada mes datat es presenta dins de taules que permeten als usuaris omplir les cel·les segons les seves necessitats. El format de quadrícula inclou cel·les buides grans per mesos, cosa que facilita la lectura d'un cop d'ull del que vindrà després sense tenir massa desordre a cap pàgina! Cada full inclou els mesos anteriors i els propers, de manera que sempre tingueu context a l'hora de planificar amb antelació. Podeu triar diferents mides, com ara Carta, Legal, A5, A4, A3 o A2, segons les vostres preferències.